$ Skicka oss en förfrågan
Kontakta mig
Tack. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.
Frågor? Ring oss
Håll cmdctrl -tangenten nere och tryck på +/-
Startsida -> Tack för din förfrågan

Tack för din förfrågan

Vi vill gärna ha kontinuerlig kontakt med dig för att följa upp dina behov och svara på dina frågor om hur du kan få AssiStep till ditt hem.

För snabbare behandling, ring vår svenska distributör:

+46 0431-44 95 00

Fallprevention för äldre - AssiStep
Användarvänlig skandinavisk design - AssiStep

Bostadsanpassningsbidraget

Du kan få hjälp med bostadsanpassningsbidraget! Det är en hjälp så att du med en funktinosnedsättning ska kunna bo kvar i din bostad och leva så självständigt som möjligt . Läs mer på Boverkets webbplats och på 1177 Vårdguiden.


Vill du har hjällp med bostadsapassningsbigraget eller om du har frågor kan du gärna kontakta vår återförsläljare Trident som kan hjälpa dig att får en AssiStep monterat utan egen kostnad.
Är du nyfiken på hur det är att använda AssiStep?

Vi har hundratals historier om människor som kan fortsätta att gå i trappor själv med hjälp av AssiStep. Gå in på vår hemsida för att se fler.

Det är dock alltid bäst att prova själv för att se om AssiStep är det rätta för dig. Vi har lokaler i hela landet där du kan prova AssiStep. Det är också möjligt att få ett gratis hembesök där du kan prova hemma, utan att det förpliktar till köp.

Ått hålla sig aktiv är kroppens egen medicin

Vårt mål är att hålla dig trygg och aktiv i ditt eget hem. Visste du att om du går i trappan 3 gånger varje dag i ett år, motsvarar detta att bestiga Kebnekaise 6 gånger!

AssiStep med sin prisvinnande norska design är tillverkad av bärkraftiga material av hög kvalitet. Den produceras i moduler som anpassas på plats av våra kompetenta montörer rund om i landet. Detta gör att vi kan ha snabba leveranstider och vi monterar inom 3 veckor efter slutgiltigt godkännande av offerten.

  • .pdf
    Brosjyre AssiStep Brosjyre-AssiStep.pdf Storlek: 4,24 mb Last ned