Skicka oss en förfrågan
Kontakta mig
Tack. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.
Frågor? Ring oss
Håll cmdctrl -tangenten nere och tryck på +/-
Startsida -> Nyheter

Nyheter

Lestid ca 3 min. Publiserat
12.09.2018

AssiStep - En Trappassistent För Utmärkt Rehabilitering Och Träning

Jakob Rønningen var helt ok med att vara den förste på äldreboendet som testade den nyinstallerade trappassistenten AssiStep. "Den var stadig och bra. Jag kände mig säker," sa han, efter att ha gått upp och ned för trappan en gång.

Läs hela nyheterna
Lestid ca 6 min. Publiserat
07.09.2018

Rehabilitering Efter Stroke - Hur Får Man Bäst Resultat?

Den viktigaste faktorn vad gäller rehabilitering efter stroke är tid. Ju snabbare en stroke-drabbad patient får hjälp efter att de första symptomen konstaterats, desto bättre chans för överlevnad och för en god rehabilitering.

Läs hela nyheterna
Lestid ca 2 min. Publiserat
03.09.2018

Våra Tips Om Hur Man Ansöker Om Bostadsanpassningsbidrag För AssiStep

Behöver ditt hem anpassas efter dina behov? Om du har en funktionsnedsättning och vill bo kvar hemma kan ditt hem behöva bostadsanpassas för att ge dig mer stöd och hjälp.

Läs hela nyheterna
Lestid ca 6 min. Publiserat
31.08.2018

Att Använda AssiStep Som Ett Terapiverktyg

Mobilitet betyder inte bara mer oberoende utan också större frihet. Särskilt om man råkat ut för en höftfraktur , t. ex. efter ett fall i en trappa, eller om man drabbats av stroke, måste muskler, leder och skelett byggas upp och tränas upp igen - och nyckelordet är gångrehabilitering.

Läs hela nyheterna
Lestid ca 5 min. Publiserat
15.08.2018

Trapphiss: Varför Andra Lösningar Kan Vara Bättre

När man får problem med att gå i trappor finns det olika sätt att addressera det på. Att installera en trapphiss har hittills ofta varit en vanlig lösning, men i denna artikel kommer vi att diskutera varför en trapphiss inte nödvändigtvis är den bästa lösningen för just dig.

Läs hela nyheterna
Lestid ca 6 min. Publiserat
03.08.2018

Vad Finns Det För Alternativ Till Trapphiss?

När vi blir äldre eller drabbas av skador eller sjukdomar är det många av oss som upplever att det blir allt svårare att gå i trappor. Många tänker då i första hand på en trapphiss som lösning på problemet, men i denhär artikeln ska vi utreda vilka alternativa lösningar som finns, och vilka priser och kostnader som gäller för trapphissar och trapprollatorn AssiStep.

Läs hela nyheterna
Lestid ca 6 min. Publiserat
28.07.2018

Hjälpmedel för Äldre - Våra Rekommendationer till dig

Hjälpmedel kan hjälpa dig i vardagen oavsett om man har nedsatt aktivitetsförmåga eller ett handikapp. Många äldre eller personer med funktionhinder har t ex problem med att gå i trappor. Det finns många produkter som kan underlätta i vardagen i dessa fall. I den här artikeln rekommenderar vi resurser för seniorer och människor med rörelsehinder som kan stötta dig, samtidigt som de hjälper dig att hålla dig aktiv i vardagen.

Läs hela nyheterna